De meest artistieke schoenen en tassen van dit moment

Mode is een kunstvorm op zich en door het kopen van een artistiek handtasje of een exclusief paar schoenen kan je deze kunstvorm gebruiken om zélf op te vallen. Online fashion stores als https://www.na-kd.com/nl hebben op dit moment een paar product collecties van deze populaire items die je gegarandeerd bewonderende blikken zullen opleveren. Deze collecties hebben de kunstzinnige designs die jij komend seizoen nodig hebt.

Party Collections

Als het eindelijk weer kan in deze tijd van corona en lockdowns, dan ga je stappen. Maak optimaal gebruik van deze kans met de goed geprijsde Party Collections, met kunstzinnige schoenen en tassen die jouw looks precies de juiste edge geven. Vintage mintgroene sandalen, kniehoge laarzen van imitatie krokodillenleer en blauwe badstof muiltjes met sierbandjes zijn gegarandeerd goed voor een hoop geïnteresseerde blikken richting jouw voeten. En om ze daar niet te houden kies je een gerecyclede crossbody tas of een poffend geweven schoudertas uit dezelfde collectie.

Reborn Collections

Duurzame mode is een trend waar je tegenwoordig niet meer omheen kan. Gelukkig zijn er genoeg producten die verantwoord zijn en toch die essentiële ‘art look and feel’ hebben waar jij zo’n fan van bent. De Reborn Collections van NA-KD bestaan uit schoenen en tassen van recyclede materialen en uit grondstoffen met een ecologisch verantwoorde herkomst. Ze hebben vooral serene donkere of natuurlijke kleuren en zijn daardoor geschikt voor bijna elke gelegenheid. In deze serie vind je bijvoorbeeld oversized croco shoppers, loungewear pantoffels van organisch geteeld katoen en tote bags van hergebruikt materiaal. Daarmee zie je er niet alleen fantastisch uit, maar kom je ook anderen tegemoet voor wie duurzamer leven belangrijk is.

Influencer Collections

Het kan op modegebied altijd kleurrijker en extravaganter, en voor de opvallende tassen en schoenen uit de Influencer Collections heb je lef nodig. De producten uit deze spraakmakende collecties zijn ontworpen door influencers zoals Gine Margrethe, Melissa Bentsen en Margaux Dites, een paar van de grote namen binnen de modebranche. Kies voor een accessoire dat aansluit bij jouw unieke smaak en wek verbazing met een lila tule tas vol sierlijke kreukels en schoudertassen met artistieke metalen kettingen. Wil je écht de highlight van het feestje zijn, dan draag je daarbij slippers van dik poffend namaakbont, unicolor branded sneakers of slippers met platformzolen.

apptheme