Virtuele kunstgalerie

Wanneer het over een kunstgalerie gaat, denk je vaak automatisch aan een fysieke kunstgalerie, maar het is natuurlijk ook mogelijk een virtuele galerie te bezoeken. Hedendaagse technieken maken het namelijk mogelijk een moderne relatie tussen koper en kunstenaar te vormen. Door hun kunstcollecties toegankelijk te maken op internet trekken galeriehouders meer “bezoekers” aan, wat automatisch betekent dat er ook meer potentiĆ«le kopers een blik kunnen werpen op de kunststukken. En het allergrootste voordeel van een online galerie is natuurlijk de afwezigheid van openingstijden waarmee je normaal gesproken rekening moet houden.

Neem, wanneer je op zoek bent naar een mooie poster voor in je huis- of slaapkamer, eens een kijkje tussen al deze mooie posters van Desenio. In hun virtuele kunstgalerie vindt je honderden prachtige posters welke verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Maar zelfs al je niet direct van plan bent een poster aan te schaffen is het ook gewoon leuk een rondje te “lopen” door dit digitale kunstatelier.

Ook in de online galerie van Maarten Westmaas kun je heerlijk rondneuzen tussen de meest fraaie foto’s van Neerlands trots. De kunstgalerie van Westmaas is namelijk volledig gewijd aan Nederlandse landschappen. Om zijn online galerie te bewerkstelligen startte Westmaas een crowdfunding-actie voor zijn project genaamd “Heidense Hoogten”. Dit project was volledig gewijd aan de eeuwenoude grafheuvels in Drenthe. Maarten had binnen een maand het benodigde bedrag bij elkaar om zijn werk te produceren, wat uiteraard naar meer smaakte bij de kunstenaar.

apptheme